Festivalsex

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!

Jag och mina fyra bästa kompisar åkte till Hultsfreds festivalen för att lyssna på några favoritband. Under en konsert med min favoritgrupp Oasis så började jag dansa med en tjej jag mött tidigare den dagen. Hon var omkring 18 år gammal, mörkhårig och med bruna ögon och hon hade väldigt strora och välformade bröst.

Efter konserten gick vi till hennes tält där vi satte oss och drack ett par öl. Utan förvarning började hon helt plötsligt att kyssa mig i hela ansiktet och på halsen. Vi började verkligen hångla hårt och vi började dra oss mot tältets ingång. Vi hamnade inne i tältet och tog av varandra kläderna.

Hon började suga av mig jättedjupt och skönt. Sedan välte jag runt henne för att knulla i den hederliga missionären. Mitt under akten kommer hennes två kompisar in och ser oss mitt i akten. Istället för att bli generad frågade jag om de ville komma in och vara med på ett hörn. Sedan blev det hålligång hela natten jag tog dem alla tre och vaknade sedan i tältet morgonen efter helt utslagen.