Lisa Sommartjejen (Vänner)

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!

Under den tunna blusen syntes hennes fina bröst. Och vad bara jag visste, hon bar inga trosor.

Under min första semester skulle jag vara hos min kusin, på deras gård.

Efter en varm skakig resa med ett lokaltåg, står jag och väntar på min kusin vid busstation och bussen som ska ta mig vidare ut på landsbygden. På en bänk vid busshållplatsen sitter det en ung tjej och tittar mot mig några gånger.

Efter en stund tränger det på, så jag smyger in bakom ett uthus och uträttar mina behov.

”Hoppsan, ursäkta, är du här!” Säger hon och dra upp trosorna och släpper ner den upplyfta kjolen precis innan hon skulle sätta sig. Framför mig står den unga tjejen från bänken och tittar på när jag pissar. Med sänkt blick tittar hon på den stråle som jag omöjligtvis kan avbryta eller dölja på grund av det uppdämda trycket. Efter några livslånga ögonblick vänder hon sig om och går tillbaka runt knuten, tittar tillbaka och frågar när jag just fått ordning på byxorna..

”Ska, du till Fredrikssons?”

”Ja, Fredrikssons på Eklunda gård, känner du dom?”

”Ja, vänta, jag ska göra som du först!” Och hon går bort till en låg buske och lyfter upp kjolen och drar ogenerat ner trosorna så jag ser hennes nakenhet innan hon hukar sig bakom busken.

”Neej!” Hörs det irriterat från busken och jag ser hur hon reser sig upp och tar upp något från marken.

När hon kommer tillbaka ler hon lite generat och säger.

”Det hände en liten olycka, såg inte att jag pissade på en liten gren, så det stänkte!” Och jag ser hur hon håller de hopknölade trosorna i handen när hon står framför mig.

”Hej, då är det dig jag ska hämta.” Säger hon glatt, och sträcker fram handen.

”Lisa heter jag och du är då Stig, eller hur?”

”Ja.”

”Bäst vi skyndar oss, bussen kommer när som helst!”

Lisa heter ju sommarflickan som varit på gården varje sommar under många år. När Svenne, min kusin, berättade om viken snygg brud hon blivit, oblyg, fräck, gick oftast naken under en tunn sommarklänning, trodde jag att det var en liten unge som vuxit till sig som han berättade om? Men en unge, det var fel! Tittar i smyg på den, blonda tjejen som går barfota vid min sida. Några år äldre än mig, är kanske tjugo! Snyggt brunbränd! Under den tunna sommarblusen syns brösten, ingen bh! Och vad bara jag vet, naken under den sommarlätta kjolen. Känner hur det hugger till i byxorna och jag får svårt att dölja den bula som tydligt avtecknar sig, men får av mig pullovern som hjälpligt skyddar mig från den prekära situationen.

” Ja det är varmt, säger hon med ett leende och sänker blicken innan jag kan skyla mig. Ska vi bada när vi kommer fram?”

”Ja det skulle vara skönt!” I samma ögonblick kommer jag ihåg vad jag glömt, inga badbyxor med mig.

”Fasen, jag glömde badbyxorna, har inga med mig!” Säger jag besviket.

”Badbyxor, vad ska du ha dom till. Det blir bara du och jag och Svenne. Vi badar jämt nakna där, förresten, dig har jag ju sett, så vad har du mer för hemligheter att dölja. Och en naken tjej har du väl sett förut och visar lite av sin brunbrända mage, eller har du inte det?

Jo, men ingen som är så fin som du. Tänker jag och känner hur det suger till mellan benen när jag tänker mig henne naken.

Framme vid bänken tar hon upp sin väska och knölar ner de nerstänkta trosorna och sätter sig på bänken och platsar med handen på bänken.

” Sätt dig, bussen åker förbi och vänder en bit bort så vi ser när den kommer. Det var roligt att träffas, Svenne har pratat om dig flera gånger och att ni var lika gamla, Sjutton var det va?”

”Ja, Och det jag vet om dig är vad Sven sagt?” Säger jag och rättar till pullovern.

”Vad har han sagt?”

”Att det bor en söt tjej från Stockholm på gården om somrarna!”

Säger jag och känner att en lätt rodnad stiger på kinderna när jag sa söt tjej.

”Söt tjej, sa han det? Vad tycker du då?

Besvärad av den direkta frågan, nickar jag snabbt några gånger och känner hur rodnaden stiger till en blossande flamma i ansiktet.

”Rodnar du, va sött!” Säger hon och lägger sin hand på min, nuddar med fingrarna på bulan som jag försöker dölja när den har blivit värre under tiden vi pratat om nakenbad och mitt huvud har snurrat kring den nakna fittan under kjolen.

”Hoppsan, den var stor och vad hård den är.” Säger hon med en sugande blick när hon trycker till med fingertopparna, dröjer ett ögonblick innan hon öppnar greppet.

Sakta tar hon bort handen och tittar över min axel och säger.

”Där kommer bussen!” Och hon reser sig upp och tar väskan och går ut mot vägen.

Vänder sig mot mig och säger besviket, ”Fullsatt!”

Den lilla bussen var proppad med folk, äldre personer. Hon titta på mig och säger urskuldande.

”Det är en pensionärsfest borta i bygdegården, det är dit de ska. Hoppas det finnes någon plats kvar, orkar inte stå i den här värmen!”

Bussen åker bort och vänder, stannar och vi lägger med svårighet in min väska i det överfulla bagageutrymmet och går in.

På det långa sätet längst bak, ligger det ett skåp, ett bagage, som täcker det mesta av platsen. Med gemensamma krafter lyckas vi flytta det mot ena sidan av sätet, så det bildas en ledig plats vid fönstret.

”Sätt dig du, så sitter jag i ditt knä!” Säger hon och trycker mig lätt i ryggen, när jag tränger mig in i den smala springan till platsen. Innan hon sätter sig öppnar hon takluckan. När hon sträcker sig mot luckan ser jag hennes solbrända skinkor under kjolen och känner hur det hugger till i byxorna. Förtvivlat försöker jag sitta så hon inte ska känna hur det är fatt.

”Kan du flytta ihop benen så sitter jag bättre!” Säger hon och sätter sig ner. Känner att hon känner, vad hon sitter på och hon vänder sig över axeln och ler när hon säger.

”Det här måste jag ordna till!” Och för ner handen under sina lår och riktar in ståndet mellan dem och sätter sig tillrätta.

”Såja, nu blev det mycket bättre!” Säger hon och tittar mig i ögonen och ler ett stort leende, när hon säger! ”Heller hur, känns det bra?” Stum av den otroliga känslan som hennes sammanpressade lår ger, stirrar jag rakt fram och försöker tänka på ett isberg.

Under den gropiga färden, gungar hennes kropp i mitt knä och retar ståndet till en stenstod, något som inte verkar beröra henne det minsta, trotts att kuken måste röra sig mot hennes fitta under den tunna kjolen. Vid ett möte stannar bussen. Då vänder hon sig mot mig och viskar.

” När Bussen startar reser jag mig upp, då öppnar du gylfen och tar fram din kuk, ingen ser det för det här stora skåpet. Så sätter jag mig ner så får vi det skönare båda två, för det måste väl skava på din stora bamse när han är instängd i de där trånga byxorna, och i min kåta, blöta fitta finnes det inga vassa kanter. Bara en sugande mjuk skön känsla, den vill du väl känna, vilket blir lätt när den står så där grant?” Säger hon viskande och får en förväntansfull blick när hon tar stöd av skåpet och reser sig upp när bussen startar. Med panik i kroppen inser jag att hon vill knulla här i bussen, bland en massa folk. Vad gör jag, är första tanken. Känner hur kroppen skakar till i frossbrytningar, när jag förstår att hon ska sätta sig med fittan över kuken. Utan egen vilja, förskräckt, slår pulsen så jag tror att den ska hoppa ur tinningarna när jag drar jag som i trance drar ner gylfen med fumliga fingrar och ser hennes nakna stjärt när hon lättar på kjolen så den inte blir i vägen.

Blundar när jag känner hur hon med handen styr in det svullna ollonet i den lena, blöta, fittöppningen och sätter sig sakta till rätta i mitt knä med en flämtande, djup suck. Krampaktigt försöker jag få henne att sitta stilla så att det inte ska gå för mig, men bussens rörelser gör det omöjligt. När hon känner hur jag spjärnar emot, lutar hon sig bakåt och viskar.

”Det gör inget om det kommer för dig, jag har skydd, så spruta du bara, det är inte långt till för mig heller, har varit så kåt ända sedan jag såg din grova kuk när du pissade.” Säger hon och masserar med fittan så jag ser stjärnor framför ögonen.

I en enda stor kaskad exploderar orgasmen in i hennes fitta, kramper stöter genom kroppen som underbara spasmer av värme. När hon känner pulsarna duscha in i fittan får hon flera kramper som gör att fittan kramar och kramar till hon faller bakåt mot min kropp och andas häftigt ryckvis när hennes fingrar masserar den svullna klitten till kramperna upphör.

En lång stund sitter hon med huvudet lutat mot sina händer som ligger på det framförvarande ryggstödet. Hennes kropp häver sig i djupa andetag. I en stol framför oss vänder sig en gammal tant och tittar undrande om vad som sker.

”Värmen, hon är åksjuk!” Säger jag halvhögt! Tanten nickar och ler.

Känner att mitt knä är genomsurt av vätskor som runnit från våra kroppar. Med en djup suck vänder hon sig om fortfarande sittande på den halvstyva kuken och visar ett belåtet ansikte.

”Skönt, herre gud så skönt, det pirrar av lätta kramper fortfarande!” Flämtar hon. ”Är du fortfarande kåt, kuken stå ju! Vänta så ska jag nog få din kuk att spruta en gång till!” Säger hon och flämtar till när ollonet gnider mot klitten när hon reser sig upp. Tränger isär mina ben och pressar sig ner framför sätet i skydd av skåpet och tar kuken i munnen och börjar suga och slicka.

Får nästan andstopp av känslan när läpparna sluter sig kring kuken och tungan fladdra som lärkvingar mot toppen på ollonet. Kan inte hålla mig mer en några kraftiga sug, fören satsen sprutar med full kraft in i hennes mun. Hon hostar till och höjer blicken mot mig och visar satsen på tungan, spiller några droppar på ollonet som hon slickar rent, blundar, sluter munnen och sväljer, samtidigt som hon ryser till och får en tillfredsställd min i ansiktet.

Oblyg, fräck och en sexuell virvelvind är hon, njuter i alla lägen och visar vad hon vill. Det sa Svenne inget om, eller vet han inget om det?

Vet inte allt som hänt med min oerfarna kropp, har bara följt med denna sköna unga kvinna på hennes äventyr, sett de njutningar hon själv upplevt. Upplevt två sköna kramper i min egen kropp, nya upplevelse för mig med en kvinna.

När hon sitter i mitt knä igen frågar jag.

”Är du inte rädd att bli upptäckt när vi knullade eller när du sög kuken?”

”Nej, knulla på en buss bland folk är det ingen som tror att man gör, så det misstänker de inte ens och här var det bara äldre, så det var lugnt, vi satt ju längst bak!” Säger hon och ger mig en kyss som smakar lite salt, hmm!

Framme hos min kusin ser jag nog konstig ut när jag kliver in i köket med en pullover nervikt fram över byxorna för att dölja den stora fläcken.

Efter nakenbadet på kvällen, ligger jag i min säng och har svårt att sova. När jag blundar ser jag bara hennes nakna kropp när vi är vid badet och hennes min av tillfredsställelse när hon sväljer sperman i bussen. Utanför fönstret försvinner det sista dagsljuset och sommarnattens diffusa sken kommer in genom fönstret och det blir tyst i huset. Går upp och öppnar fönstret och släpper in den svala nattluften på min nakna varma kropp. Står en stund i svalkan och lyssnar till sommarnattens alla ljud. Vänder mig om av ett ljud från dörren och ser hur den försiktigt öppnas. ”Vem är det?” Viskar jag. Ser ett gyllene hår och ett bländvitt leende i det svaga ljuset och hör när dörren stängs försiktigt. ”Det är bara jag, får jag sova hos dig?” Hon stannar framför mig och ett leende sprider sig i hennes ansikte. ”Hörde du, får jag sova här hos dig, du svarar inte?” Håller andan när jag ser hur hon knäpper upp några små knappar i den tunna sommarklänningen och låter den falla till golvet och står naken framför mig.

”Javisst, får du det!” Viskar jag med en röst som spricker av upphetsning och tar ett djupt andetag när hon kliver ur klänningen och ställer sig framför mig och lägger armarna om min hals, så hennes stora bröst trycker mjukt mot min bröstkorg. Hör en kraftig inandning när hon trycker sig mot mitt underliv och suckar belåtet, när hon känner vad hon möts av. En lätt kyss och hon tar min hand och vi går fram till sängen och hon trycker ner mig på rygg och sätter sig till rätta med en lång utdragen flämtning. En första natt och efter det många nätter under de tre veckor jag var där!