Min sexfantasi

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!

Jag tänkte berätta min allra största hemlighet, min sexfantasi. Jag har egentligen bara den här och jag får väl kanske aldrig uppleva den men vem vet….
Det är en vacker vårdag och jag sitter i parken och läser en bok om olika samlagsställningar. Plötsligt står han med stort H framför mig. Han frågar om han får slå sig ner. – Javisst,svarar jag. Han undrar vad jag läser för något. Jag blir lite generad och vill först inte visa men han snappar åt sig boken och utbrister: – Nämen… en sån här bok har ju jag oxå! Jag känner mig lättad men börjar nu fundera på vad han har i tankarna. Plötsligt får jag syn på hur det börjar växa i hans byxor. Han ser på mig med sina stora blå ögon. Vi kysser varandra i en lång sensuell,erotisk kyss. Hans hand går innanför mitt tajta linne direkt och när han märker att jag inte har någon bh blir han alldeles vild. Han trycker ner mig på bänken och formligen sliter av min kjol men mina trosor får sitta kvar. Jag ber honom att slicka mig men han svarar: -Först måste du suga av mig. Jag knäpper långsamt upp hans byxor, bara för att retas med honom. Så tar jag ut den stenhårda kuken. Den är ganska stor och jag börjar frenetiskt suga honom. Han stönar ljudligt. Jag är orolig att nån ska höra så jag vänder mig om men vi är ensamma. Jag fortsätter att suga honom men lite försiktigare nu. Min tunga far lät över hans ollon så sluter jag läpparna om kuken och suger försiktigt ner ända till roten samtidigt som jag smeker hans pung. Jag ser att han inte har långt kvar så jag runkar honom hårt tills han skjuter ut sin säd i ansiktet på mig. Jag slickar girigt i mig allt. Nu ä jag blaskvåt. Jag känner min varma fittsaft rinna ner längs benet. Han lägger mig ner i gräset och sliter av mig trosorna och linnet.

Han börjar att slicka mina böst. Han nafsar lte lätt i mina bröstvårtor samtidigt som hans ena hand börjar vandra ner mot min fitta. när han känner hur våt jag är börjar han slicka sej ner mot min grotta. Han slickar överallt utom precis på klittan. Jag gnyr och ber honom att slicka mig där men han tar det lugnt. Jag är nu alldeles vild av kåthet. Jag trycker min fitta hårt mot hans ansikte och nu börjar han suga på min klitta. Jag känner att jag är nära och märker att hans kuk har blivit hård igen. Då går det för mig. Min kropp böjer sig i en båge och jag skakar våldsamt. Men än är vi inte klara… Jag lägger mig tillrätta och särar på benen. Jag vill ha kuk!!! Han nosar med kuken i fittöppningen innan han slutligen trycker in den. Vi stönar högt båda två. Han börjar jucka och jag gör motjuck. Gud va skönt! Det dröjer inte länge innan jag känner att jag kommer få min andra orgasm och den kommer. Men han har inte fått nån än så jag säger åt honom att dra ut den och samtidigt som han runkar sig tille n andra orgasm pullar jag mig själv till en tredje. Efteråt skiljs våra vägar och vi träffas aldrig mer igen..