Min vision (Straight)

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!

Jag är en heltokig tjej på 27 vårar. Vet ni vad jag gör? Läser en veckotidning och vänder blad med vänster hand. I höger hand håller jag om en penis som jag kramar så där var tionde sekund för att den ska hålla sig lång och fin.

En karl ska alltid vara beredd att tillfredsställa en kvinna, visst borde det vara så att man kan gå fram till vilken karl som helst på stan och säga att nu kommer du med här och så ska kommunen tillhandahålla rum för en snabbis eller mera utdragna knull, kanske på biblioteket eller på vårdcentralen eller varför inte på Konsum, dit ska dom ju flytta både Posten och annat och det här är väl en nog så viktig samhällsfunktion. Det ska vara kostnadsfritt eller möjligen att man får lägga i en femkrona och karln ska banne mig betala och därför ska alla karlar gå omkring med femkronor i fickan annars kan det bli böter och det ska vara inskrivet i ordningsstadgan eller vad det heter att ”varje man mellan 20 och 60 har oberoende av civilstånd skyldighet att på begäran lämna sexuella tjänster till kvinna som så kräver även om vederbörande vid tillfället beledsagas av annan kvinna.” Undantagen ska vara få, brandmän och liknande under tjänsteutövning möjligen, poliser i polisbil åker ju ändå bara omkring och raggar så dom ska vara tillgängliga 24 timmar om dygnet.

Ibland släpper jag tidningen och bara måste hålla om den där fasta bollen undertill, jag suckar av kättja, ååååhhhh så skönt att se den så klar att tillfredsställa mig, att jag bara behöver slita av mig trosan eller rentav bara vika den åt sidan och sätta mig på kuken med kjolen hängande över. Jag blir kanske lite för entusiastisk nu, lite tunt klet vill ut och lägger sig över pekfingret, så bra, då går det lättare att vända bladen i tidningen.

Nej, jag måste bara ha den i mig, jag gör som jag lär, flyttar mig en halvmeter, särar på benen och ställer mig grensle över den, viker undan troskanten, drar kuken över skåran några gånger precis som om jag skulle kunna bli blötare, trär på mig själv och sätter mig i hans knä medan jag knäpper upp blusen och hakar av mig behån. Du skulle bara våga att låta det gå för dig din karlslok!

Ytterligare bestämmelser: Varje man är skyldig att på uppmaning vidta de åtgärder som den kvinna som rekvirerat honom vid var tid anbefaller och själv avhålla sig från egen utlösning till dess sådant tillstånd utfärdas.

Skulle så ändå ske har kvinnan rätt att rapportera vederbörande till polismyndigheten som utfärdar bötesföreläggande. Böterna skall vid första förseelsen uppgå till samma belopp som vid var tid uttages för felparkering. Skulle överträdelsen upprepas kan mannen ifråga skickas på träning vid därför särskilt inrättad institution. Var får jag allt ifrån, egentligen?

Jag juckar skönt upp och ner, ska jag säga åt honom att bära iväg mig till sovrummet, nej, jag låter det gå här, han får tillstånd att ta om mina skinkor och föra mig upp och ner, han tigger och ber att få göra ett uppehåll, -jag har bara inte råd med böter just nu! Jag hatar karlar som inte kan hålla sig, jag stiger av och drar med honom in i sovrummet och särar på benen, kanske är han bättre på slick och sug. Sabbar han det också ska jag ge honom två veckors orgasmförbud, då kanske han lär sig att man inte kan behandla en kvinna hur som helst.

Men jag märker att han skärpt sig. Mjuka läppar längs låren, tungspetsen känns redan bakom akterhålet, söker sig först in i bakfickan på upptäcktsfärd, kommer ut och slickar runtom, fortsätter upp till skåran, bäst att hjälpa till att öppna litet, mina fingrar möter hans läppar som kysser och rumsterar om inne i slidan en stund, hela tungan verkar vara inne nu, hans näsa kommer åt klittan, jag rycker till, hans mjuka läppar sluter sig om den, ett jättemjukt litet sug, han är förstås rädd för att jag ska lämna in en anmälan om ”överdriven användning av sug- och slickorgan” som kan ge ganska stora böter. Nej, jag tänker inte anmäla honom och inte heller tänker jag rekommendera karln hos ”Nämnden för urval av manspersoner med särskilda förtjänster i fråga om kvinnans sexuella tillfredsställelse”, hörde att de inte fått in ett enda namn än, idioter som tror att man andas om en sån här guldklimp.

Måste vara karlar som hittat på något så idiotiskt. Fast man undrar ju varför karlarna… Jaja, hur som helst tänker jag inte ge den här ynglingen några instruktioner om hur min orgasm ska verkställas, det sköter han faktiskt väldigt bra själv. Konstigt, jag som vill lägga mig i allting annars. Men guskelov kommer jag ihåg den gyllene regeln: mixtra inte med något som fungerar!

Nu ägnar han sig på heltid åt lilla klittan eller rättare sagt STORA. Gud så skönt, och han som kom alldeles ensam på Södermannagatan när jag lämnade fram min rekvisition. Sedan kvinnorna lyckades rösta fram den här reformen så börjar karlar på gatorna bli sällsyntheter, ungefär som en ledig parkeringsplats i innerstan en fredagkväll. Men man ska ju har tur nån gång. Det var bara att lomma med det och sätta till alla klutar för att ”på av kvinnan utvald plats tillhandahålla den verksamhet varom hon kan välja att lämna mera detaljerade instruktioner”.

Herregud, han är ju BRA! De söta små slicken och sugen runt slidan och någon enstaka liksom vilsekommen puss uppe på klittan gör mig galen, tänker han då aldrig slicka av mig, nu går tungan neråt igen, nej, gud, hans läppar är tillbaka runt klittan, jag lägger isär benen ännu mer, skjuter upp rumpan, NEJ tack, rumpan har redan fått allt den behöver, ja, jo, jag håller med om att kyssen precis på stjärthålet var ljuvlig, jäkla karl att hålla en på sträckbänken så där, han har förstås fått klagomål på att han gör ifrån sig för fort, just det, det var väl därför han inte hade råd med fler böter, men jag tänker inte klaga, tror faktiskt att jag ska lägga in en livstidsrekvisition, vad nu, gör han uppehåll, hur vågar han, han reser sig, för snabbt in sin kuk i min genomvåta slida, gud, jag kommer, kastar huvudet åt sidan, kurvar magen, hans håriga bröst mot mina bröstvårtor, iiiiiihhhhh låter jag, han stönar och stöter, jag känner hur hans snopp blir till en järnten, hans läppar söker min bröstvårta, det går för oss i ett flämtande sammelsurium av skrik och stön och flämtningar. Vilken femetta. En vanlig onsdagskväll!