Mina sköna sambo

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!

Det hade varit en lång dag på jobbet och det var äntligen dags att åka hem. Jag längtade verkligen efter min sambo, Katrin. Jag fantiserade om oss i sängen, hon är så himla sexig. Hon har alltid sexiga underkläder och hon doftar som en sommaräng.

Jag låste upp ytterdörren, Katrin kom emot mig.
– Hej, älskling! sade hon, och kysste mig länge.

Hon andades häftigt och tryckte sin sexiga kropp mot min. Det pirrade i kuken av förväntan. Jag drog upp hennes kjol, hon hade inga trosor! Hon hade bara strumpebandshållare. Ursexigt!

Jag smekte hennes bak, hon stönade i mitt öra. Jag lät handen glida över höfterna och tillbaka. Hon njöt. Jag började smeka hennes bröst och knäppte upp hennes vita blus. Hon ledde mig in i vår sängkammare där hon hade tänt en massa ljus och satt på lite dämpad romantisk musik.

– Kände du dig romantisk idag, älskling? frågade jag
– OM! sade hon och log förföriskt
– Ska vi dansa? frågade jag.
– Mmmm, svarade hon och lät blusen falla till golvet.

Vi dansade omslingrade. Jag kysste henne på halsen och smekte hennes toppiga bröst. Hon knäppte upp mina byxor och fick av mig både byxor och kalsonger.

Hon stod på knä framför mig. Jag kunde känna hennes andedräkt mot min kuk. Hon gjorde mig störtkåt när hon rörde vid mina kulor. Hon drog handen upp och ner längs kuken och klämde lite på den. Det var hur skönt som helst. Sedan slickade hon toppen av min kuk runt, runt och sedan ner till kulorna och upp igen. Hon sög in hela kuken – det kändes som om jag var i himlen!

Hon sög mig länge och jag var tvungen att be henne sluta innan det skulle gå för mig. Hon lade sig ner på sängen och särade en aning på benen så att jag kunde se hennes blöta, kåta, nyrakade mus.

Jag lade mig ned bredvid henne och kysste henne samtidigt som jag lät min hand smeka hennes bröst och förde den vidare mot hennes mus. Jag lät ett finger glida in i hennes våta skåra och böjde mig ner och slickade henne ända tills hon började stöna högt

– Mer, sluta inte!
Då ställde jag mig på knä och lekte med kuken i skåran.
– Oh, ja, ta mig! stönade Katrin.

Jag doppade kuken i hennes fittsafter joch drog kuken fram och tillbaka över fittmynningen sedan trängde jag in i henne, bit för bit. Långsamt medans hon stönade av vällust.

Jag juckade kuken sakta in och ut, in och ut. Vi snurrade runt, hon red mig och jag blev störtkåt när jag såg hur skönt hon hade det. Hon smekte sina bröst och red fortare och fortare. Jag kände att det strax skulle gå för henne, hela hennes kropp spändes och jag kände hennes fittmuskler rytmiskt krama åt om kuken.

Då var jag nära. Jag vände henne om, spetsade henne med min kåta påle bakifrån. Jag kramade hennes bröst och pumpade på allt vad jag var värd. Jag drog ut kuken och sprutade över hela hennes rygg.

Efter att vi pustat ut en stund gick vi och duschade tillsammans och nya sexlekar utspelades, men det är en annan historia.