Knullkompisar med tjej/tjejer

kille söker KnullkompisarJag är 30 år och studerar i Västerås. Längtar efter ett förhållande långt, kort eller som knullkompisar med tjej/tjejer för kravlösa träffar. Även par med kvinnan i centrum. Ålder egal. Jag är 176 cm lång, välbyggd, har blå ögon, brunt hår, röker eller snusar inte. Jag gillar vanlig sex, gärna med erotik. Vi kanske träffas och fikar eller ser på bio eller så först. Gillar mys och bus. skriv till mig så träffas vi, alla får svar. Vi kan träffas hos dig eller mig. Helst inte engångsträffar. Ni får gärna berätta vad ni vill göra när vi träffas. Jag är öppen för förslag. Jag är sällskaplig och lätt att prata med. Jag är 100% renlig, diskret, sjukdomsfri, kåt och längtande. Din hudfärg eller ursprung har ingen betydelse. Ta chansen att träffa en söt, snygg kille som är omtänksam. Även yngre kvinnor kan svara.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!