Par söker ung seriös singelkille

singelkille sökes för knullÄr du en seriös singelkille under 21 år som kan tänka dig en långsiktig vänskap? Läs då vidare. Ni andra som inte uppfyller första kriteriet behöver inte ens svara. Den vi söker behöver inte vara fotomodell, men naturligtvis ser vi att du har ett välvårdat yttre. Vi är inte utseendefixerade, även om vi ser bra ut själva. Det spelar ingen roll om du är blyg eller har begränsad erfarenhet av sex, snarare tvärtom. Att du är singel och heterosexuell är ett krav. Vi ser gärna att du pluggar och är ambitiös och har en framtid med ett mål framför dig.

Vi som söker, är ett gift par sedan 2 år. Tjejen är 21 år och kåt hemmafru / assistent och är från Thailand och mycket vacker och sexig. För er som vill ha mått så är det kompakta 1.58 cm, 43 kg och C kupa. Mannen 43 och vältränad. Vi trivs fantastiskt bra ihop, men söker nu av flera skäl en ung kille för henne att leka med när mannen inte har tid. Då han reser mycket, vilket ofta blir flera dagar i sträck, så förväntas du hålla henne sällskap dag och kvällstid samt varm och fuktig på nätterna. Tjejen älskar att gå på bio, ta ett glas vin på en bar och så naturligtvis någon som hon kan dela sängen med. Vi ser därför att du har möjlighet att bo hos oss i vår villa strax utanför Stockholm under längre perioder. När mannen är hemma så vill han självfallet njuta av sin fru, men har inget emot att dela med sig, varför du inte bör vara främmande för sex på tre – men med kvinnan i centrum.

Vi söker alltså en långvarig relation och vänskap på tre där du mer eller mindre blir hennes pojkvän. Svartsjuka hör inte hemma, men däremot respekt och ödmjukhet. Om det här som bara är början på det vi letar efter låter lockande, så hör av dig! Tjejen talar inte svenska, men däremot perfekt engelska, så du bör behärska språket. Skriv gärna några utförliga rader och berätta om dig själv och vad du hoppas få ut av träffar med oss.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!