Sugen på en otrohetsaffär?

kåt kvinna vill ha en otrohetsaffärÄr du en gift man eller kanske förlovad eller åtminstone i ett förhållande och sugen på en otrohetsaffär? Har ert sexliv blivit monotont och enformigt? Så är det för mig i min relation, jag älskar min kille över allt annat, men sexlivet är kaos, jag får ju inget! Jag har talat med min kille om att ha sex med andra, han gillar inte idén och avskyr allt som har med otrohet att göra. Jag har själv tagit detta beslut att ha en affär vid sidan av, jaa vara otrogen helt enkelt, men inte med vem som helst, då jag redan har en underbar kille har jag nog allt rätt att ställa krav på den jag ska ha sex med vid sidan av.

Jag vill du ska vara renlig av dig. Jag vill du ska kunna behandla mig som en gentleman, men också som en hora när jag är på det humöret. Jag tycker om det mesta inom sex så länge det inte är smärta inblandat eller konstiga kiss eller avföringslekar. Jag vill träffa en kille främst helger, men kanske också vardagar kvällar på hotell?

Du ska helst vara upptagen i ett förhållande så inga komplikationer såsom att du blir nedkärad i mig uppstår, jag upprepar! Jag är upptagen vill endast ha en KK eller så kallad älskare. Låter detta som något för dig? Kontakta mig

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!